Kiko Sugar Mat

kikoPrintjes, 3D effecten, texturen als een grove muur, we zien het tegenwoordig allemaal op je nagels. Ook KIKO speelt hier op in en bracht deze zomer de Limited Edition Sugar Mat uit. Helaas is KIKO niet in Nederland te verkrijgen, maar deze beauties wil ik jullie niet onthouden.

Sugar Mat is een collectie waarbij ieder lakje een zanderige structuur heeft. Je kunt het vergelijken met textuurverf. In de lak zitten kleine korreltjes die wanneer je je nagels lakt een zanderig effect+textuur achterlaten. De korrels zijn zo klein dat ze niet hinderen bij dagelijks gebruik (tussen je tanden zitten, krabben, stiekem even in je neus peuteren), anders dan bij de Pupa Crystal Nails die wel wat vervelend kan zijn .

kiko2                          De twee kleuren die ik heb zijn 631 Peach en 637 Turquoise. Peach doet zijn naam goed eer aan. Een zachte perzik kleur die misschien wat naar oranje neigt. Turquoise daarentegen is meer blauw dan turquoise, maar daardoor niet minder mooi. De textuur zie je het beste bij Peach omdat deze kleur een stuk lichter is.

De lak zelf heeft een matte finish wat een heel mooi effect geeft, maar erg snel z’n kracht verliest en je nagels verlaat zonder dat je erom vraagt.

kiko3Al met al zijn het hele leuke lakjes die niet erg lang blijven zitten ;).

Liefs

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in nagellak, Nailart, NOTD en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s